Održana svečana sednica Skupštine Sportskog Saveza opštine Medveđa

Dana 30.12.2020. godine u Skupštinskoj sali opštine Medveđa održana je svečana Skupština Sportskog Saveza opštine Medveđa, gde su dodeljena sportska priznanja najuspešnijem sportskom kolektivu, najuspešnijem sportisti i nagrada za životno delo za 2020. godinu.

Pre same dodele priznanja  sednicu je otvorio Predsednik Sportskog saveza opštine Medveđa Branislav Manasijević, ali isto tako prisutnima su se obratili Predsednik opštine Medveđa dr. Nebojša Arsić, zamenik Predsednika Goran Ivanović i član Opštinskog veća za sport Dragan Kulić.

Komisija za dodelu nagrada i priznanja Sportskog Saveza opštine Medveđa u sastavu Dragana Doderovića, Miroslava Stankovića i Suzane Vuletić je odradila sjajan posao što je to kasnije potvrdio i Upravni odbor Saveza .

Priznanje za najuspešniji sportski kolektiv ove godine otišlo je u Fudbalski klub  “Jablanica” Medveđa,  koji je i pored veoma teške epidemiološke situacije ove godine  ostvario inzvaredne rezultate . Fudbalski klub “Jablanica” Medveđa polusezonu u  ligi zona “Jug” uspešno je završio na visokom trećem mestu sa osvojenih 27 bodova što je najveći uspeh u istoriji kluba. Predsednik opštine Medveđa uručio je nagradu Predsedniku Fudbalskog kluba Marku Ivanoviću.

Za najuspešnijeg sportistu za 2020. godinu proglašen je fudbaler, kapiten fudbalskog kluba “Jablanica” Medveđa  Stefan Rajčević koji se obratio prisutnima i rekao da svaka individualna nagrada  dolazi kroz dobar i jak kolektiv.

Sportski Savez posthumno je odlikovao Milorada Simića, bivšeg fudbalera fudbalskog kluba “Jablanica” Medveđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *