RADNIK BOLJI OD JABLANICE

U okviru 7. kola Prve Muške Regionalne lige – Istok (grupa B), KK “Jablanica” gostovao je u sredu, 18.11.2020. godine u Surdulici domaćoj ekipi KK “Radnik” i tom prilikom zabeležio poraz rezultatom 76:68.

Posle dobrog ulaska u meč što se napadačkog repertoara tiče, nijedan od timova nije stekao ubedljiviju prednost u prvom periodu igre, ali je “Jablanica” ipak vodila sa 3 poena razlike – bilo je 16:19. U drugoj četvrtini odbrane su podignute na viši nivo, pri čemu su naši košarkaši bili za nijansu agresivniji i zato na pauzu otišli sa zasluženom prednošću od 5 poena razlike – 30:35. Nakon pauze, naši momci su se na teren vratili sa rešenošću da ostvareno vođstvo uvećaju, što su i uspeli odličnom igrom na obe strane terena. Pred kraj treće četvrtine “Jablanica” je u jednom trenutku vodila i sa 10 poena prednosti, ali su uporni domaćini tu prednost smanjili pred ulazak u odlučujući period igre (54:60). Nažalost, u četvrtoj četvrtini usledio je veliki pad u igri naših košarkaša, što su domaćini iskoristili da furioznom serijom preokrenu tok meča u svoju korist a zatim i trijumfuju.
Tokom ovog vikenda “Jablanica” je po rasporedu slobodna, dok će naredne sedmice na svom terenu dočekati ekipu KK “Rtanj” iz Boljevca.
KK “Jablanica”:
Bubalo 27p, Stošić 13p, Luković 10p, Cekić 10p, Stojiljković 6p, Đorđević 2p, Dželatović, Zdravković, Stajić, Cvetković.
Izvor teksta: KK “Jablanica” Medvedja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *